Wednesday, January 27, 2010

ahh sudah ! ;(

telah diberitekn bahawa gaji diextendkn kpd 8 aribulan baru kuar ! :DD
ah tidak mmg meggi kat esso tu abeh aku sorg mamam :(
kowg ape tau !

*sobsob


pagi ptg aku sarap meggi jek tau :D
nila kehidupan aku beb .



arini sial :D
mmg sial .



sakit ati .

org sume baru gaji ker ?


da la aku sorg kije dapor .
tetibe lak dtg segerombolan .
smpah aku saket ati .




ape kije korg lagi halal er ?
rndah2kn aku plak .

customer uh .
aku tarok ubt lipas dlm makanan korg karang :DD




siket agi aku nak buat agi seb bek tringt kat boss hahaha :)

sian die .die baek ! :D




xpenah tnye aku ke kalo dpt gaji aku nak wt ape ?


*ehem-ehem .








salah satunyeee ini larh ! :DD







sape kate aku nak beli enset ?
nset lame ade agi .
bwk kenangan.bnyk sgt :D





 








dan ini :D







so !


aku akan menanti !

haha bnyk agi nak  beli ni !
okeh esk kije brdue balik.
thanx kak rozi !



F | I

3 luahan hati:

Salina said...

xpe dik.lmbt kuar pun akk tggu gk duet OT tu
hehe ;)

F | I said...

amboi lebeh suda !hahaha

iRs said...

mmg trlebih pun~yelahh,deposit un xbg lg utk bt page ni.lmbt lg,byr bunge gk aw.haha ;D