Monday, September 20, 2010

iftar jamaie MonkeyHeadCrew 10


salam ! 
ni lagi satu event yg aku lmbt nak post haha ~
ni brlaku hari rabu due hari sblm raye .
plan asal nak buat kat coffe village ,pinggiran putra .
sbb situ murah + sangatla sedap bak kate deris ;)
aleh2 time nak gi booking ari selase ,berderau jiwa perasaan bile mengatakan rabu tutup!
ooouhh tidakk !
celah mane pulak kite nak buat iftar ni !
punyela keliling cari aduyh sian din ;)
jadi esoknye tomei balek ,sbb dak2 matriks da stat cuti ,so buatla dekat ?
dekat Village View sblh petronas tu .
tmpat KP buat jamuan dulu tu .
sangat meriah ;)
begitu mengembalikan memori ,berjumpe dgn sahabat lame ,dan mlm itulah aku balek pkol 1 pagi ! ahaha ;)
menu yg ditempah bukan calang2 beb ;) ikan kerapu ngan ikang kembung tak silap aku ;)
air fresh oren ,tomyam ,dan harge die pun smpai lari bajet ;) hahaha seb bek !
slps selesai solat ,ktrg gerak ke Masjid Besi Putrajaya menunaikan solat terawikh terakhir ;)
dlm tgh nak gi tu bole lak men bakar2 men race2 HAHA gempak beb !
tandas masjid besi .bak kate bo satu singki die 3 singki umah aku HAHA ;)


moreh last ;D

pas abeh ni gerak la nak balek ,sblm uh nmpk kete evo !haha snap2 jap !pas uh men tolak2 kete r aku un tatau asal ,pas uh plan r mane nak BAKAR MERCUN ;) igt nak buat kat sini je tapi pk balek PUTRAJAYA beb ko nak polis evo10 kejo ko .x jadi haha ;)
amacam ? haha ade stail la KB kite beb ! c( ;

video

HAHA ni la video tolak2 kete uh ,aku un lpe pasal ape ,tapi terakam lak ,sempat bergambar lagi ;)
abeh je ni terus grak balek ,plan nak bakar mercun bunge api kat maahad :) mcm taon lps kan ade bunge api tgh2 padang uh en ;)
pas uh dlm prjlnan aku nek kete majod ,grak somewhere jap .pas uh lpak mapley .abeh lpak mapley grak esso bangi ;)
ha kat situlah port BAKAR MERCUN ! NGAHAHAHA :)
 sbb time uh da pkol 1 kowt !
huu aku xdpt sertai bakar2 ni orang umah da pegang penyapu kat pintu da T__T
tapi khas untuk korg ,ni slh satu videonye .xleh bgi sume HAHA ;)
3 kali letupan ,ni letupan bunge api yg last ;)
video
HAHA bile esoknye en bgn pagi tgk balek video ni ,menggamit perasaan !
pas letup ni dorg pun nak balek da ,jadi kitrg ade wat rakaman salam raye!
sbb jumaat da raye ;) aku tgk un sedeh je doe ~
aku time raye keje en HAHA ;)
event abeh dalam lebih kurg pkol 1 lebeh mcmtula ;)
tapi secara jujur ,iftar paling gempak !
iftar + solat masjid besi + race jln raye + buat onar + bakar mercun kat esso !

video
 

huuuu sedih T______T
walaupun skrg da raye ke berape puloh da ,tapi aku ingin mencuri kesempatan mengucapkan SELAMAT HARI RAYA DARI KAMI MonkeyHeadCrew ,MAAF ZAHIR DAN BATIN ;)


0 luahan hati: