Tuesday, September 21, 2010

KawanBukanSebarangKawan,KawanSampaiBerkainKapan


anak cine pegi ke kedai ,
haaii c(;
(pinjam ayat Abang Man)
salam ;)

aku hampir trlpe pasal bnde ni .
pada mggu pertame raye,xsilap aku hari isnin kowt ,ke ntah tapi dalam minggu tu lah ,ktrg pegi brayee .
mcm bese dpt kol dari Brader D dan Abang Man serta Boy,time tu die ade lgi ,roger nak brayee .
time tu ptg,lepak esso ,smpaila malam .malam baru berayee .
hajat nak raye umah boy dlu,sekitar2 kajang dgn bangi ,tapi boy ade sdare kat umah,pegi lmbt sket .raye umah khair dlu.duet raye pertame ouh pada tahun 2010!haha ;)
then pegi raye umah hafiza yunus ;)

tragedi memalukan berlaku .tanak btau!
 T________T

pastuh pegi pulak umah azua zainuddin .
rush pegi uma die sbb jaoh kan .
mkn kueh je doe da psn taya msk .
da mlm ta elok mkn bnyk ,ko nak tido kang perot BUNCIT c(;
lasst skali baru umah boy .

 
bole tahan kenyang ~ ;)

oke sblm balek aku sertakan gmbr terakhir dia di bumi melasia ini .
kain pelekat sudaa c(; tu tu tu duet raye tu HAHA .

dan pada hari terakhir dia di melasia ,ktrg smptla brade di klia tu ,tgk die turun elevator ,wat video ,tapi sblm tu budak2 ni pi braye umah aku ,umah deris ,umah bo dgn umah fit .bru pi gerak klia .
maka terbanglah dia selamat ke bumi jordan ;)

 

3 luahan hati:

fiza said...

capek~ nak aku bagitau ta ? haha. eh mekasih dtg umah ak. maaflah andai ade kekurangan. hee :D

F | I said...

oioioioi jaaangaaan ! warghh kejamkejam ! c(; ngeee

fiza said...

takott kaw,, haha. tape. aku simpan rahsia. hehe.