Monday, October 4, 2010

Convoi D Marshall


oke first aku nak minx maaf sgt2 .post ni tertunggak bape lame da .sorry guys sibok dgn test dgn aktiviti kelab agi .perh .
alhamdulillah aku dlm transformasi nak jadi makhlok tuhan yg lebih berguna .
moto hidup skrg ,yang berlalu biarkan ia berlalu ,yang baik jadikan kenangan,yg buruk jadikan pengajaran .
maafkan dia,doakan kejayaan dia disana ;)

okeh convoi ni setat ari sabtu.mggu dpan tu semua da setat blajo da ,lame sgt smpai aku lupe bile tarikhnya .
mule rumah bard dulu then bransur2 balek kajang balek .pas umah bard gerak umah ah moi dkat2 situ .ah moi lain ,igt ahmoi sorg jeke ;)


lokasi : rumah bard .
next : ah moi shah alam .

pas umah ah moi ni kalo xsilap aku ,sggah petronas jap tukar baju .pagi2 kitrg pkai baju melayu,masok tgh ari tuka baju bese ahakz ngade tapi nmpk r knvoi uh .


gambar2 yg selebihnya ade kat fb aku .jenuh r nak sumbat sume dlm blog ,aku bukan rajin sgt heh yg beredit jela aku msok kn ;)
abeh tuka baju kitrg grak ke umah syafiqah bahrin .
kat sekolah shah alam ,mane ntah ;p aku bukn alert un psl bnden ni haha.


kalo convoi ,gmbo stail mcmni mmg kne ade haha .yela bile ko da beso2 nnti ko tgk balek gmbo ni rase nak meleleh air mate .
time kat umah die ni tersempak dgn dak2 maahad block KL ;)
taknak sebot nnti kne gam lak blog ni ;p

abeh umah syafiqah ,kitrg grak umah awek ja a lak ,umah ni last bgi ihsan ngan amin ,pas uh dorg blah ,amin nak siap2 balek arau da ,esok ahad en ,ehsan psl ape ntah .sori aku bnyk lpe !
lpas umah awek ja a ,grak umah muiz jen ,kalo x silap la ,then last umah wan athirah ,umah die ni ktrg buat mcm umah sndri gak r .abeh sume kene timbang berat badan kat umah die HAHA hanye kami jela yg tau shuuhh sudahhh c(;

aku pun da lpe dpt ke x duit raye aritu ngee ;)
umah last,mcm bese xdpt pegi jalan 6 kaki pgi sungai buah pun jadi ;)
sian abg man ;]
last umah ain A.J .
dlm magrb mcmtu ,perhh pekene spagetti .time uh perot msg2 da bkn bulat da ,bujur ;p
bagi aku,konvoi aritu merupakan titik tolak perubahan dlm hdop aku,dan mnjadi smgt bgi aku gak .
abeh umah ain aj,din plan grak alam,karaoke .yang ni mmg HAVOC ;)
first time bgi kitrg lepak alam smpai alam tutup lampu HOHOHO ;)
karaoke tak ingat akhirat dah hahaha ~ ;)

lagu pertama yg didendangkan aku nyanyi haha tpi x gempak ,lgu da sdap lirik x igt .pas uh bru KB kite tibai .sdap siot .berair sket r haha~
video

seb bek bad ade,pjok pnye pjok ,join gak die .
yg ni paling havoc ,tapi iman tetap ade dlm hati beb walau un karok mcm budak giler ! yeah !;p



video



haha aku senyum sorg2 tgk bnde ni bnyk kali ;)
adoyh rindu ouh nak cenggini lgi dgn dak2 ni ;)
abeh karok je aku ngan bo dah tak keruan da nak balek .tu org umah mcm2 dah pegang kat dpan pintu menunggu anak2 mereke pulang haha.
tapi smpat gi layan arket kat bwh uh -____-
keluar2 je mak kau lebat ujan !
time uh da pkol 11 .
tunggu la melangok kat luar wayang uh ,dan dan lak atap bocoq cehhh.
pas uh dri dok tatau watpe pi la maen boling.aku tak join time ade hal -____-'
abeh men boling dlm kol 12 lebeh tak bnti lgi ujan!
ujan lebat smpai pkol 1 !
aku balek r kol 1 uh ,trpkse .
budak2 ni stay agi,dgr cite kol 3 baru balek,lpak mapley tgk bola,then mane yg jaoh2 uh tido umah tomei .aku balek2 je kene sound 'lenkali kalo lmbt balek jgn balek '
ceh berhangin je pnat2 aku balek sejok2 kalo tau aku tido je umah tomei ;[
tapi aritu mmg havoc + enjoy .
esok bangon jgn cite r pkol bape c(;





0 luahan hati: