Wednesday, November 10, 2010

Bergayut Keluar ;)



okeh ini punya entry tak kan terpesong dari tajok munya ,wa gelenti ma ;)
berlaku pada jumaat yang minggu lepas ,sape lagi kalau bukan Abang Man yg planning ,ktrg ngikut je .
bagi budak2 uitm yg final ,dorg balek sebab ade gap yg pnjg ,tapi yg jaoh2 x balek r ,yg banjiaq kat utara nu baleq la kowt .

plannye ialah kite sume kumpol kat maahad solat jumaat kat maahad .
aku smpai2 maahad tgk ade Zai ( KU) wahh lame xnampak .then dtg Capek giman ,dtg Kuek (zak) .

pas uh agak2 masok zohor lepak mapley .mengongla solat jumaat la xkn lepak lak HAHA .
abeh solat jumaat grak medan jap mamam tengah ari ,kosongkan paru paru ,tunggu ehsan ,idham ,ha alip un ade .

da kumpol sume gerak alam .dah tade tmpt lain mmg situ jela HAHA .
plan nak tgk wayang cite takers tapi da pkol 3 lebih time uh ,cite lak kol 5 ,mane leh balek malam acecece adela sorg budak tu HAHAHA c(;

jadi kite karok ajela ,aku mmg suke bab ni ,pnat mlm smlmnye tu praktis lagu wali band sbb nak karok .perhhh !
taiko tengah kutip duit ;)


pa laie ,melalak x igt dunia r .due orang makhlok ke yg layan lagu jiwang time uh ,aku ngan abg man haha ,besela sorg bru clash sorg lagi baru nak merase indahnye cinta kan ~ ;)

1 jam gak ,itu un x pueh la nak karok ,abeh karok jalan2 ,usha ape yg bole usha ,tatau nak gi mane grak balek esso .
esso alamanda ,alamanda esso ,2 tu je heee ;)
din x lame pas uh die balek ,ade hal ,
ade la bad ngan capek ,ha dok la borak2 smpai malam kat situ .

 topik perbualan : uitm mane paling teruk HAHA


then dlm kol 9 lebih tu ,kitrg on9 .
ps uh nmpk baberd on9 .
time uh on9 pkai fb bard ,ktrg soh r berd on skype ,skype ngan kitrg ,ade aku bard penyu tomei capek G .

pas uh skype r ngan ktrg .
acece dah lain shiaal muke die .mule2 skype uh pakai spek .
da melampau sepet da mate die agaknye tu yg pkai spek uh ahaha .
pas uh menyakat2 la kejap ,aiseh sumpah lepas rindu doe .
bukn sng nak skype dgn die time ktrg ramai2 ade en .
shahdu gak r ,pas uh aku balek dulu ,mak da bising ,sedeyh jek .
pas uh dorg un nak balek ,baberd mcm x ksi lepas lak huuuu bile lagi berd nak skype ea ;(
  

 lain ke same ? aku rase makin tebal ade la c(;



rindu giler r .
itu cite ari jumaat ,ari sabtunye pulak aku wat petame kalinye overnite ,
karok tengah2 pagi bute ,then tgk bola HAHA .
bile lagi bole lepak . . . 

3 luahan hati:

mr.emi said...

der,aku nk bce entri ko kne highlight ko tau x..
amek la kaler yg contra sket..

F | I said...

aik , background aku putih je ,tlisn aku itam kowt asal smpai ko nak kene hightlite ? prob laptop ko kot .ke time ko usha uh background die kayu ?tu xabeh loading lagi r tu .boleh je pc lain .

mr.emi said...

owh patut r..skrg bru ok..