Friday, November 5, 2010

Hari Sukan Bujang



yeah da name bujang ,
bangun solat subuh kunfem dengkor balek .
kol 8 bangun balek .
bangun2 terus bukak tudung saji ade ape la sangat bwh tudung saji tu pepagi bute ni .semot bnykla -___-
ouh sumpit aku terlupe pagi ni nak pi joging .
huh joging (?)
sian Man lame tunggu kat TTC uh .
smpai2 igt da joging da ,tunggu alep dtg dlu .
due bulan lebeh x joging ,mane mau der tak sempot -____- '
5 minit je benti la aku ,ha korang jog r pulak ,aku tukang senap gambo jela dpt msok dlm blog .
pusingan yg ke 48 c(;


niat mmg ikhlas nak kuruskan badan ,tapi lepastu tibai roti canai berkeping2 sampai pengsan xp
aku la tu HAHA
pagi masih mude ,hari masih panjang ,kami masih lagi bujang ,maka permainan akan diteruskan ,peluh masih x abeh buang ,kitrg pun gerakla ke court badminton indoor dkat sungai chua ,blakang skola rendah aku dulu ,men badminton .

yes ,kami semalam mmg kurus .
xcaye ?
ktrg set men tok satu jam ,tapi tibai maen smpai 3 jam huh x kurus lgi namenye tu ? HAHA
ditambah sorang pemain iaitu mato ,lalu menganjingla kami main .
tgh hari pulak grak metropoint main boling ~
jumpe Utz Jamal dan Anak2nye ,serta Senah ,classmate aku dari f3 smpaila f5 ;)
lain syehh terbeliak gak mate aku time nmpk die haha igtkan sape ;]
smbil tu rehat2 jap kat  kerusi urut GINTELL .ceh rm1 thn smpai 3 minit je .

segar bugar badan seyh ;)


ye make  setelah kembalinye mato dan dtgnye ehsan ,maenla boling .
ptg balek .
mood tade seyh nak update blog .
len mcm btol la aku ni . .
okeh esok (bermakne hari ni ) kuar lagi ramai2 .
so nantikan next post mengenai aktiviti Monkey Head Crew yg seterusnya ;)
salam ;)

 

2 luahan hati:

mr.emi said...

plannning x ajak aku..

F | I said...

kitrg mmg plan nak jog smpai dungun un ,takot trlajak smpai thailand r mie .