Wednesday, January 19, 2011

bile budak matriks cuti , macam aku yang cuti .



ohaaiiyoo 
ape seronok sangat cuti ?
bile budakbudak ni cuti , barulaa sehari tu 10 ke 8 kali jugak enset aku berbunyi ,kalo tak ,bunyi alarm jela ,tak un ilang ,lupe letak mane -____- '
 budakbudak kptm tade pape event selain lepak tido lepak tido skrg .aku pun same balik tido tido balik tido .
ari sabtu mnggu lpas grak ukm ,tgk nasyid maahad ,sajesaje nak tgk sape yg betanding .ahad pulak ,gerak plkn dkat ,ermm ,aiseh lupee ^ ^

arini pulak ,sempene takde kelas , awal2 pagi lagi dah turun putra amek gdong .die bermusafir ke sane kejap .haiyaa orang wilayah ni bawak kete mmg niat nak mati ke ? 
taula kite moto ,MURAH pulak tu janganla main gesel2 ,taknak aku cium jalan tgh2 pagi uh .

pastu gerak ukm ,ha janji melayu pkol 8 da sampai tapi biase laa kalo dah awal2 kate janji melayu ,lambat tu mmg sah la ;p
main tenis jee ponn .xbuat ape ponnn .

boleh la aku join sbb takde kelas ,kalo ade kelas kebarangkalian nak ponteng tu pun boleh jadi HA HA HA . .


pahang sorang ,johor sorang ,melaka sorang .ouh yeah BANGI sorang lagi .
tak power pun main bende ni ,time ni biasenye tgh layan mimpi lagi kat umah ,dari aku tido baik aku kene ' buli ' kat sini ade gak pengajaran yg aku dapat .

 hah nampak ? nampak dah BAJET 

dari pkl 8.30 smpaila pkol 10 main ,biaseela kalau da lapa ,makan .dah buang lemak ,kite buat lemak balik .
macamtula caree nak kurus yg betoooll ;p

promote gelang ac mizal .

plan nak tgk wayang esok ,tapi takot esok bukan wayang ktrg tgk ,kitrg tgk ORANG .cuci matee maksudnye . .
takot ramai esok .so tadi rush la kejap pi tgk wayang , takdelaa lepas main terus gerak ,dgn bau durian masing2 mau tak simbah kau dgn air dlm wayang tu kang .

photoshoot dgn shaheizy sam *palsu

ontheway balik ade pulak eksiden .rezeki ktrg murah time tu sempatla tgk remuk pikuk kt situ .
tapi orang tak ramai pun .wira sondol lori .
dekat kubur nak selekoh masok bangi tu ,selepas jejantas kat maahad uh .
situuulaaa tmpat aku uji ketahanan tayar moto aku ,nasib baik bukn aku nauzubillah -_____-

panjang lagi umo drebar kete tu .

huih takde mood kowt nak update .
hilang skill aku nak update .
sayang pulak nak delete blog ni ,da tersusun baik perjalanan kehidupan aku yg aku cite dalam blog ni ,
insyaallah nyawa blog ni panjang lagi .

p/s : raye cine ni aku teringin nak makan durian r . .

2 luahan hati:

mr.emi said...

siot,men tenis x roger aku...
mmg time raye cine diorg jual durian..
mne de limau da skrg nie..

F | I said...

ganu banjir kan ,susah ko nanti .
jangan nak durian sgt arh , haha