Wednesday, January 12, 2011

untungla ade lecturer mudeee . .


woott woot !
selesai sudah kerje paling menambah uban ,susun jadual !
grrr kerana bende ni jugak la habes semua pintu block lecturer aku da ketok ,igt block tu 2 tingkat .
huh -____- '

susah btol la kalau ade lecturer mude mude ni .
kalau yg pmpn uh ,korg bole beze ke die ni miss ke ,madam ke ,makcik ? huh ? (!)
kalau macam aku laaa ,kalo yg lelaki ni tak susah sgt nak panggil ,panggil sir je .
tak kisah la berjanggut ke beserban ke .
tapi pantang janggut panjang ,ketayap atas kepale ,kunfem gelaran ustaz uh lekat :)
tapi ngajar PJ haha .

 nak dijadikan cerite ,tadi gerak dengan member aku ,pegi jumpe lecturer microekonomi ,nak bayo buku ,gegar bilik die jap , kawan aku yg bagi salam ' salam ,puan norhafiza ade ? '
sekali tangtang tu die jerit ' bile mase aku ade laki ? miss la ! '  :DD
jgn riso die sempoi ,dialog nampak kasar ,orangnye lawaa beb .
rezeki sem 2 ni sume lekat dekat lecturer mudeeeee :P
pmpn lak tuu .

lec marketing ,mudee ,23 beb ! :DD
lec microecon ,mudeee ,yg ni lawaaaa :DD
ni otak gile2 sket haha tapi time die ngajo kunfem xtido ,meng'gedik' kat dpan beb ,sukee ktrg HAHA .
lec pengucapan awam ,mudee kowt (?) pun lawaaa .

kelebihan lecturer mude bagi student lelaki :

bersemangat datang kelas .ouh yeah ( ngelat )

menampilkan keterampilan diri yang encem .

'ligat' lebih dalam kelas .

kalo da mude ,bodek boleh cair derr .

keburukan lecturer mude bagi lelaki :

sekali suruh bace doa masok tandas ,jatuh sahaaamm -____- '

die punye rimaau kalau naikk , seminggu tak kudrat nak masok kelas .

' i dah ade balak la ' okeh ni mmg keburukan kalo lecturer mudee .
baruuu nak adjust lineee . .

bayangkan ,kalau rapat dengan lecturer ,markah kasi up ,jadi renung2kan dan selamat beramal .

anda ngorat ,anda dapat .

2 luahan hati:

tnoe said...

Hahahahhahaha
part last paling tak menahan.
anda ngorat,anda dapat
hahaha

mr.emi said...

aku dpt lecturer laki yg mude..
lg bes...
ayat pn senang je..