Monday, May 24, 2010

alaaahai ;(


salam ;]
bole kire bpe kali aku setat type blog aku dgn bgi salam heh xp .
bermula lagi minggu yg masih lagi xde hale tuju .
tadi tgk result rayuan matrix then guess what aku xdapat lagi .
ape yg aku rayu manjang xdpt je hahaha heh gelak pandai xp .

jadi setelah meneliti btol2 ,aku tgk sume budak2 yg amek aliran sains dan yg memohon rayuan perakaunan ,sume xdpt .agknyela tapi yg aku tau mcmtula.rase2nye org yg handle bnde ni pun phm kowt takot budak ni xleh bwk kat sane dahla xde basic en .jadi wat rugi mase je pegi.pikir2 balek make nonsense juge ;]

bagi budak2 akaun lak ,result yg mcm x bape bgos mcm aku ni ,alhamdulillah dorang dpt rayuan .terbukti mmg bnyk kosong kos perakaunan ni jadi die amek budak akaun je .budak science yg rayu akaun menganga lagila kat umah mcm aku menantikan result rayuan upu yang entah bile nak kuar pun tatau la haha ;]

aku menunggu result dari uia ni .
akak aku ckp uia ade smpai 3rd intake .
die student situ die tau la kan xkan nak membohong lak ape pekdah die dapat ;]
die amek kos Human Science mcm yg aku nak amek ni .
jadi budak asasi dftr sabtu and ahad lpas ,akak aku ckp budak2 2nd intake akn masok 2 3 mggu slps budak2 1st intake masook ;]
jadi pengumuman ingin dibuatla ,kesimpulan dpt dibuat bahawa bgi mereke2 yg mmbuat rayuan mcm aku ,dan yg apply uia ,result upu kite mgkin awl la kowt brdsrkn keadaan yg aku trgkn kat ats .so mggu dpn or due mggu lagi rajin2 la bukak tenet tgk .
jgn tnye akula kat mane nak check heh aku un tatau der ] ;

ha jadi ?
fuhh lege lepas kat sini .jadi jgn tnye aku lagila result upu kuar bape eh .depends on which U you apply and the course u take .secare overallnye,result upu kuar minggu ketiga bulan JULAI .

ternaklah segale ape yang kite nak dlm mase nak menunggu tarikh tersebut ;(  
haha .
so itula die .
ha lagi satu .
aku baru tau tadi jugak .
bagi sesiape yg dpt matrix dan mereke pergi ,rayuan upu mereke sama sekali akn ditolak bulat2 kerana rayuan upu tu dibuat sbb korg xde tmpt lgi nak blajo.jdi pihak pendidikan kate kalo yg dah pegi matrix tu dlm pd mase yang same die ade wat rayuan upu,rayuan upu tu akan dihapuskan dlm sistem .jadi kepada tomei ,ko stay jela kat KMJ tu beb .
and gdong,da dpt KMM ni ,make a nice decision oke sahabat ;] 
ha dan kepade aku ?haha tggu world cup ;]
still in loving with my irs larh ;]
simpati dengan die kerana tidak ade satu sen yg ade pd diri aku ni yg mmbanggekan die .
aku bertuah dpt die .
kan ;]

2 luahan hati:

_aLiaHwaFa_ said...

aku pon x dpt. mangkok tol.
btw, yes, anda sgt bertuah dpt irs :)

F | I said...

ngeee ;] .ramai budak sains xdpt gak .tape smgt3! heee thanx ! ;D