Thursday, May 20, 2010

malasnye nak update ;[


terase mcm da xde pekdah aku update blog ni mcm aku sorg je yg bace hahaha *abeh kau ingat orang nk bace blog kau ha hampeh capek blog xlawa mane haha ;]

ha ni nak update citer pasal ari senin aritu .cite yang abad lepas pnye bru arini aku nak update yelahh sungguh bz jage budak + moody xtntu hari + aku demam teruk smpai kene kuarantin kat umah xleh kuar ! waaaaa  T_T

ari senin aritu ade hari guru kat skola.skola mane ?huh tanak sebot okee so fine with sape yg tau shuuhh ;] .pagi2 lagi or not pagi sangat aku amek gdong kat skola abah die anto .aku amek aku campak kat medan jap .babab nasi lemak murah yg sangat banyk berharge sehinggit !ngaaaaa  *omg aku teringt kat irs when i say babab .geez i mish her ;[
afterwards dtg beruang nek jagoh .lpastu dtg lagi beruang lagi sekor naek kete kelise .kenari ?ke kelise ?ahh mane manela .

owh lpe manda ngan kechik pun dtg .when i saw kechik ingtkn awek die dtg sekali oh so nak menyibuk btol ;] msok skola dlm pkol 10 gitu then mcm besela msti ade isu yg sush nak bwk bincang hahaha .mane plak kau nak park kete ah susah sngt park kat uma lame cegu roy .then dtg jgak f5 time kite f4 .dorg dtg nak amek sijil ori spm uh .alahai segan teramat la bile tanye *ha mane kau skrg ?omg minx maaf nak pi buang jahat kjp oh sggh baik alsan haha ;]

oke dorg wt keje dorg ktrg wat kije ktrg.sebenanye nak tgk gdong wat prsmbhn sbb dak dikir skrg xde sape pndai men gendang ibu dia la satu2nye makhlok yg reti nak x nak kenela jugak .so kitr dtg bgi support ajee .nak tgk gak cekgu pasan ke x si gdong nie en .

pas uh gi la jp blakang dewan tayang muke sbgai sorg senior yg xbole nak dibggekn hahaha .tgk dak2 ni brlatih trigt zaman mude2 dlu gak trasela juge yg kite dulu dri hebaq dri budak2 junior ni ahh ceewwahh !



well sore mmg sedap tpi mush lgi sedap ;]just one question owh sggh x brbakat itu budak men canang.xde feeling oh ! sumpah aku pasan ;p

and after looking their training session kebanyakan aktiviti kitrg pasni gelak terbahak xntu pasal .jalan sane sini jmpe cekgu thanx ckgu samat ari cekgu and blablalba ;]



aku da ckp xde wat pape pun melangok aje .nk tggu persembhn dikir pnyela lame.well sblm2 tu ade prsmbhn yg besh jugak .bdak f1 sore sumpah lunak nasyid .hui ;] form3 wat choir speaking lagu rock digubahnye jadi lagu ari guru n yg paling xleh blah lagu wonder girls uh bole dialternye perh menarik gak la plus ade wat drama sket.ceh sungguh mencapap larh mereke ;]



*sesi tayang muke ;)

pas uh ade drama lagi dari f3 aku maleh nak tgk mcm x besh mmg xbesh un .then tibela dikir .pnye nak cover muke gdong pkai la kaen tutup HIDONG ngan mulutnye pun ezana bole lagi pasan ngan kak nab hahaha mmg beso btol la ;] tataula marzilah cne xkuase nak pikir .ceh lengoh kaki .igt abeh dikir da bole beransurla tgk2 nak tggu kak nab abeh buat show dlu.adiah x bagi2 .huh .

dlm kol 2 pas solat grakla gi men boling kat metropoint.maleh nak gi alam .balek2 umah trus demam .huh .sensitip la badan ni .ngade .

i mish my irs ;]


2 luahan hati:

_aLiaHwaFa_ said...

of kos hri guru last year lgi best. :)
btw, chatbox ko sal x ley tulis? dikunci dye kter.

F | I said...

eh lock eh ?alamak ;} haha yup taon lpas lgi besh !