Tuesday, August 31, 2010

kemudian harinye


semalamnye baru kuar ,harini kite kuar lagi yeah !
ni mmg da plan nak kua gi alam .
mcm takde port lain je haha .
mcm besela bertige aje .
tmbah sorang ehsan haha .

smpai alam igtkan nak berbuke kat situ tapi balek bangi semule .
kasot yg nak dicari tak ade yg bertakhta dihati ,walaupun hargenye sgt murah bgi mereke yg kaye .
jmpe ehsan kat situ je padahal lame die tggu ktrg nk dtg.sian ehsan ~igtkn ko nak grak bangi gak ouhh .
grakla bangi balek .eh ponat jugak .cari2 kasot ,dapat ,solat kat msjid hasanah jap tunggu nak berbuke .niat nak bukak kat pkns je tmpt budak2 ni mkn pas abeh spm uh .
survey2 tgk sume da reserve .
grak kfc .agak penoh tpi dudok jela .lame sgt tggu blah la pi ameer .
berbukela kat ameer.
jmpe plak abang aku berbuke dgn awek die .
ha balek kene dgn aku r ;)
tgh tggu nk bukak uh aku plan nak solat kat putra ,msjid besi .dak2 ni kering so grak ah .
solat mgrib dlu pas uh grak .
perh la wehh aku syorkn korng solat la kat situ ea .lunak suaranya .
xpnjg pun die bace tpi tarannum die mengasyikkan .
sedikit panas -____-
yelah sbb angin natural la katekan .
da abeh solat pusing2 la aleh2 jmpe air pancot beb .
perhh haha lawaaaaa ;)
padanla ramai ade dikalangan jemaah bwk dslr ;)
aduyhhh ngidamngidam ;(
mkn2 la kitrg moreh kat air pancot tu ,main2 air ,rendam kaki .selamber ;)

 pintu masok hadapan ;) ramai org snapsnap ;p


 kalo awal2 aku tau ade rumput ,da lame bola melambong kat sini haha ;) air pancot ! ;p 


nak menyelam pun takde sape mara ~ ;)

oke pastu balek laa .
tak sempat salam kau time balek tu bo baru nak tunjuk jln shortcut ko da lalu dulu jln tu hadoyh haha ;)  


1 luahan hati:

mr.emi said...

siot,kuar x ajk aku..