Tuesday, August 31, 2010

terjah tehormat



kenape dinamekan terjah tehormat ?
kerana tlh dikhabarkn akan kehadiran kami sblm kami trjah .
^__^

yang menjadi mangse adalah hafiza yunus ;)
aku senanye tak trlibt lgsg dlm aktiviti ni ,tapi sbb bosan ,aku ikot jela .
naek baberd ,die bwk avanza ,brape kali ktrg pusing kajang uh sbb ade hal sket .
then amek bo .
pas uh pegi angkat sepupu baberd kat ktm kajang ,ehem perempuan ;)
tapi tue 2 tahun .anto die balek surada dlu ,aishh seganla bwk die skali buat keje gatal ni .
haha
grakla sri jelok jalan 13 .
perhh aku igt !
haha

 
kerana asyik menuntun ah moi nyapu smpah ,nyaris2 beb . . haha

da smpai umah pija borak2 la ,aku tak bnyk ckp sgt pun ,yg ade kaitan jela yg bnyk bunyi ngee ;)

beserta dgn buah tgn yg tak lgsg plan nak bgi buah tgn ,lpstu kami pun balekla.
adoi sesat kowt ~
eh tapi rezeki aku dgn bo dpt tgk adek ah moi ngan umah die haha sian ko berd ;)
mamat ni trjah anak dare org aje bolan pose ni .
^___^

da drop aku kat moto balek tu ,kunci moto plak tggl dlm kete,haiyohh ;(


3 luahan hati:

fiza said...

jalan 12 lahh capek, hehe ;D

jumpe juga korang rumah izza eh? ngege ;P

F | I said...

ehh haha lupe ;) biasee ~

fiza said...

ingatingatlahh.hoho :P