Wednesday, July 28, 2010

annual dinner 2010


sorrrryyyyy !
10 jari disusun berhimpun kerana lameee gilerr tak update .
adooi bukan takde mase cume maleh aje .
lagipun event ni da lame da berlaku cume baru ni ha nak post haha .
alhamdulillah pertama tamanya diucapkan terima kasih pada abang farid kamil dan abang fahrin ahmad kerana dengan jayanya melaksanakan event yang dirancang .memang kite tabiklah mereke kerana kalau idea ni tak datang dari kepale mereka tak jadi ;)

okeh bermulanya terjadi event ini adalah kerana abang fahrin ahmad terpk seketika tatkala lecturer sedang sibuk di depan maka dengan ini wujudlah idea asal .dalam erti kata management ,segale ape yg kite buat mesti ade goal dan seterusnya mesti ade plan lalu mesti control matlamat itu supaya berjaya hahaha *gilerrr .
pada hari jumaat bende ni setat .aku kelas pagi je so ptg free .dalam kol 5 lebeh maen bola kat maahad ngan mereke2 .time tu fit , anam , din ,deris ,tomei da ade .aku siap bwk towel skali sbb tak tido kat umahh .aku maneee boleehh kuar mlm2 so tok ngelak tak boleh kua mlm tido la luaaa ;)

mandi kat dewan je pon ngehhh ;) ingat nak jiblon .
tapi kawan2 sblm nak mandi tu ade sorang kawan kite ni ditimpe kesusahan .
kesian dia aku tumpang simpati .
mekasih wak kebun tolong ;)
tak elok cite ,aib kowtt haha .
*pengajaran disini ialah longkang yg kecik jgn disangke tiade buaye c(;


tak lame pun bende ni .mandi ,solat then budak2 da gathered gerak terus ke YANKIES HUT 
name macam sedapp tapi boleh tahan sedap !
portnye trltak di antre shell baris esso dgn restoran rimba klasik .pedalaman sket tapi insyaallah kalau cari dgn mate jumpela ;p

alhamdulillah budak intec turun ,uitm,usim,maahad haha ,matrik ngan poli .
sangat terbaik mereka ! ;)

 *mereka yang menjayakan event ini .terbaikk !


*tade beze dgn yg ats ,aku je enterprem ;]


sblm jamah tu adela ucapan dari abang fahrin ahmad kite dan bacaan doa lahap dari abaang farid kamil .


*sowiela beb aku rakam menegak terpkse la korg trbalekkn monitor msg2 ngehh .

the rest gmbo2 sblm makan .menunggu budak sihat dari puncak perdana nak sampai sbb tu la lambat .eh tak baik salahkan dia sian dia kita ucapkan bnyk2 trima kasih kat dia sbb sudi dtg dan alhamdulillah ape yg pnting laok ngan nasi cukup untuk semua orang :) .




*ni masing2 da tak tertahan da senanye ;)

event bersurai dlm kol 11 ke 12 mcmtu .ade yg balek ade lepak .yg balek ,balek la yg lepak kami gerak ke downtown bangi .kat petronas jalan reko sblh sekolah jln reko .asal sume downtown sebelah skola ek ? ;)


kami lepak2 trmasok aku smpai kol 1 tggu baberd smpai dari mcd mam brsame akaknye .borak2 then balekk.aku merempat tido dkat esso pagi esok plak bo baberd ehsan dtg .

well kite jumpe lagi dalam next last konvoi raye (bak kate bo ) c(; 


 

1 luahan hati:

mr.emi said...

sori x dpt join korg..