Tuesday, June 15, 2010

8 hari lagi !


huiyoh sekejap je .

eh lupe assalamualaikom !

saya sihat alhamdulillah ;]
khamis next week da setat bergelar mahasiswa uitm heh ;]
da setat orientasi ha bab ni malas sgt .
lgi malas sbb aku akn miss tgk world cup .
siot ouh .
terpakse gak la sbb ko nak blaja kan .
kirenye tggl mggu ni ngan mggu dpan .
bpe ari je lagi ni jadi spend mase puas2 la haha .

smlm gerak mid valley .
aku x target pun gerak mid senanye bile jande kate kerete kene sibab ngan abg die .aku igt aktiviti pagi tu nak lepak2 kat umah die .
bad ade lagi en lagi un moto die kat esso aku pk cane mat ni nak amek moto die kat sane itu yg aku sggh lepak jap .
lepak sane then plan tgk wayang kat mid .
wahhh ;]
berzaman juge xpegi mid .naik ktm la mat lagila menggamit memori time bergelar pelajar sekolah lagi hahaha ;]
kami parking moto kat ktm pas uh ktm da nak smpai aku buat pangai kunci moto hilang adehh ;(
skip la ktm ,carila satu park moto uh tgk2 aku ltak dlm bakol moto org laen nak menangeh aku heh jmpe gak .gaye mcm baru festim nek ktm bodoh + segan gler .
naeklah sorang2 sampai mid tapi kan dalam ktm ade bunge lawaa ngah berkepit ngan kumbang gemokk heh aku senyum ajee ;)
hai duniee ;]

then aku halo halo la da masok wayang belom aisehh x menyempat la .ramai giler orang .cite plak sotat kol 8 mlm .kami anak teruna dilarang balek malam2 ,jadi nope tak boleh !pegi mid mamam mcd sajaa ;] 
aku dtg2 je perhh berliku makhlok beratur kat wayang .din da kasi makan itu mega mac punya haha dpt jugak die makan ;]
kitrg cabar la kasi licin itu set punya perhh mmg trbaik punya !
licin hahaha aku yg GEMOK ni pun tercungap cungap der .sumpah tanak beli mega mac ;(


kalau mau makan ini mega mac mmg mcmni cara mkn .kalo korg mkn care lain xkan rase feeling die maaat ;]
ha kau muat seyhh dlm mulut haha terbaik KB ! ;]

time aku dtg da licin da tggl eskem tu .ape name ntah .then pas aku beh mamam ade mat cabar men bolingg ;] tapi die yg kalah ngaaahaha aiseh mat jgn trse ~
bole blah gak nathen main haha slek kepli tadek kalo ade da lame kene bahan haha .
cait putra ngan beruang pecot aku last minit cehh .
ikram ?
hahaha sendiri ingt lah ;]


see ?sume maen naseb ;p

8 hari lagi nak jumpe syifa ;]
8 hari lagi masok kptm .
8 hari lagi mase nak enjoy .
8 hari lagi mase nak tgk world cup puas2 .
8 hari lagi mase nak gemok kan badan ;]

till then ,

salam ;]

1 luahan hati:

badiuz & aman said...

cet.. beruang2 pown mng tmpt kedue.. haha~