Thursday, June 3, 2010

satu lagi kerje ;)


salam .setelah sekian lame x update blog heh ;] 
well seperti yg sudah sedia maklum , result rayuan upu kuar 4th jun ni .bape ari je lagi .jadi kalo kite x apprieciate mase yang ade skrg mmg rugi .xksh la kite dpt ke x dpt itu hal no 2 kan .yg pnting kite mesti tidak sia2kn satu hari macam tu je .aku penah dengar pepatah mengatakan kite tidak boleh ubah ape yang berlaku semalam tapi kite boleh ubah ape yg akn berlaku hari ini dan hari esok supaya hari ini dan esok akan jadi lebih bermakne ;]
jadi jgnlah sia2kn hari anda walaupun satu hari ;)

xabeh2 cite psl upu la itu la ini la kan .entah la aku rase lege bile luah sal ni .suke hati la ! ;p
jadi setakat ni sementare menunggu hari jumaat uh adela jugak diisi dgn aktiviti yg berpekdah .senin aritu gi men badminton .hari tu jela haha ; |
pas uh smpai hari ni x buat ape2 pun ngeh !
orang len da setat blajo da aku still menunggu nasib aku haha hai la nasib badan ~ ;)

jadi katekanla kan kalo dpt rayuan upu tu ,ari ahad tu nak kene gerak dah .cpat oh !smpt ke tidak aku settle sume bnde heh .
katekan pulak xdpt ,aku ade lagi kat umah smpaila tgh bln 6 smpatla lyn world cup pas uh msok la kptm .
jadi dlm kepale ni senanye da set da tok aktiviti ape akn brlaku pas tau result ari jumaat ni .
okela tu tadela kecewa sgt kn sbb kte da plan awl2 .xjdi mcmtu kite da plan mcmtu xjdi mcmni kite da siap sedie mcmni ha senang ! ;]
kene kuatkan mental aku la dari skrg .igt syafiq ,rezeki ada di mana mana .insyaallah .lambat atau cepat rajin atau malas ;)

huh ;(
menunggu dan menunggu xsudah .jadi jumaat ni lah last penantiannyeeee ngeee ;D
kalo dpt,semua yg kenal ngan aku sume hepi .
kalo x dpt,heh tape rezeki xde kat situ .redha jela .pasni blajo kat tuuut buat btol2 jgn maen2 da ;/
ha yang tu ayat kecewa kalo bgi org yg xphm2 lagi .
bagi aku ,kite terime aje oke !
bnyk org support sume ,well thats something we can thanx them for .
cume terkilan aku xdpt bls balek budi baek dorg ;)
mgkin insyaallah satu hari nnti ye x ?
insyaallah .

so skrg whats more important to me right now ?
check result rayuan upu hari jumaat 4th jun jam 12 tgh tghari ! ;]
gudluck !
next post ?
op coz hari jumaat tu .
just a short simple story .
nak btau dpt or xdpt .
heh sowie ;]
p/s : everyday i feel like i fall in love with you again and again my sweet little shunshine ;|

2 luahan hati:

mr.emi said...

pek,gud lak...
mlm 2 kasi tahajud lme sket..
nk tnye sket..
yg p/s 2 tuk aku ke?
hahah~

Anonymous said...

Genial brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.