Friday, December 17, 2010

Alang-alang hujan ,biar basah satu badan -____-



                                                                                
                                                                        Kusangkakan panas berpanjangan
Rupanya gerimis, rupanya gerimis mengundang
            Dalam tak sedarku kebasahan . . 


memang !
punyela cerah sinar sang suria pukol 11 tadi en ,tibe2 pulak entah dari celah mane hujan turun haaaihh .
aku ingat lagi dialog dalam Adnan Sempit uh ' wa tak main la mat moto ni derr ,wa main mat keta la ,ade bumbong ,kalo ujan wa tak basah ' a ah memang ye ponn . .

pagi tadi dalam pkol 10 ,pegi alamanda ,tujuannye nak tengok alamanda ,ehh ,tengok wayang :) hale nak pegi oke bond tade angin sepoi2 manje , jalan macam tanak jem ,hepila tadi .
nak nenok cite tron tu ,sbb aku suke tgk pmpn tu ,pmpn tu dulu brlakon dalam cite House ,aku bile tgk pmpn tu terkenang lak kat seseorang ,so da terniat tu pegila kang ngidam tak dapat mulela terhantok tersampok kat mane2 -___-

tengok ngan sape ? sorang sudahh -___-  beli tiket pukul 2.30 ,senang kang time abeh solat ,makan2 trus tgk ,bile sorang2 ni senang ,ta paya nak tunggu ade org beyak la awek tak sampai2la ,lecehh .
da abeh tgk tu ,nak balek la nie .kua je perhh puting beliung je xde ,ribot kilat petir sume cukup pakej time uh .giler nak balek .bukan umah yg aku smpai kang terus direct jumpe mungkar nakir nauzubulillah minx2 lambat lagilaaa 6 tahun lagi la ea :DD

nak rayau ,ade apela kat alam ni ,duet kalo banyak tape ,ni sekupang due .rayau la kejap ,rayau punye rayau , TER lalu dpan Big Apple .aku ni jenis senang nak ingat kenangan lame ,sebab aku reti hargai bende mahal ,aku bukan org berade ,tgk dompet ,ha bolela ,beli 6 .

makan jap kat roti boy ,situ ade tmpat dudok .situ ade kenangan 'dating' .aku suke cari tmpt2 kenangan dulu sbb dari situla yg menjadikan siapa aku skrg :) elok pangai ,beli kat kedai org lain makan kat kedai org lain XP

ah suda ujan x benti agi ni ,nak xnk kene grak ,mak soh balek sblm asar ,tlg jage budak2 ka uma tu sbb nak solat asar .
perhhhh !
jangan perlekehkan kemampuan ct100 black itu .
punye gampang laju smpai visor tecabot ! :(
tuhan jela tahu betape saketnye muke + pipi + mate kene ujan .seb bek aku bwk spek ray bean aku ,ha pakai la .bwk slow2 .
mmg lenjun ,sangat :(

oke lebih kurang mcmtula gaye helmet xde visor .ni okela siang ! :D

ouh gambar ni da lame da ,jgn pelik la asal pencintamoi ade kat blakang tu ;p
yang paling penting ,ade visor ,takde visor ,kite laki kene stay maintain .org kate macho bertempat .time ni la die kite nak tunjok macho kite ,ade stail en . (  manela orang jalan 6 kaki xlekat c(;  ) 

okehokeh sooo sampai rumah mandi .
aku msg bos nak gaji ,boleh pulak xdtg huh .

banyak tak banyak .

okeh enjoy video budak korea main lagu Twilight ;)
aku tengah bosan2 kat fb terjumpe bnde ni
layan gak tgk cool jek petik bnde tu :DD

video
Sungha Jung - Twilight :)


p\s : moral untuk post kali ini ,tengoklah wayang sorang2 
sebab peratus dapat duduk sebelah pmpn amat tinggi :)

3 luahan hati:

hafifizainal said...

haha, lawak gmbr tomei,

mr.emi said...

tgk wayang x roger ha...
nsb bek x terserempak ngan ko..
fuh~

F | I said...

fafau : ouh yeahh cohmel :D
emi : poyo larh mie ~