Thursday, December 30, 2010

entry bosan .series . .



menyampah pulak tgk da lameee tak berupdate2 mende ni .
banyak bende nak cite haih letih la nak cite .
esok kunfem lebar citenye .kalau la kalau :)

esok CUTI ,itu penting .perh aqiqah kambing kowt esok kat masjid ,ni tadi baru doa selamat haha tape aku sanggup join ! ade nasi ayaamm ~
GEMPAK ! 

tahniah sebab buat malam semalam macam melasia mng world cup .
balek mapley siap bole jem jalan .siap hon2 lagi .
padahal sedepe je uma ngan mapley .
dengan siap bawak anak beranak turun gyahaha :DD

oke overall team yang gempak ,slain brader safee sali uh ,bagi aku brader ni 
Muslim :)

kerana aku pun selaku manusia yg penah menyepak bola yg berbentuk bulat ,dan bermain di posisi yg same dgn dia ,aku tau yg mamat ni gempak ! baru 20 tahun 21 mcmtu :)
respek kau arhh .
tunggu esok aku angkat jesey kau HAHA .

aku da cakap entri ni bosan . . .siyes . .


1 luahan hati:

mr.emi said...

kunalan da n gurusamy adalah anak jati semenyih..
syahmi juga anak jati semenyih..
tp bukan adik beradik ngan diorg..