Friday, December 31, 2010

meniti coretan 2010


alhamdulillah masih diberi kesempatan pada hari jumaat arini kerana dapat lagi merase cuti umum yg diberi sempena bola mng ,susah nak rase HAHA sampai aku igt arini ari ahad -___- '

okeh segala coret moret perjalanan kehidupan akan diterjemahkan dalam bentuk visual pada post kali ini ,insyaallah ade ape yg aku igt aku post ,yg event beso2 jela ,tak ckp muke surat nanti ,dan yg pnting ade gmbr HAHA :D


1 Januari - 31 Januari 2010

keje kat esso bangi seksyen 10 ,smpai nak sudah ni dah jadi port lepak MHC :)
abeh keje hujung bulan 3 .


1 Februari - 28 Februari 2010

 15 februari 2010 ,pagi futsal ,tgh ari gerak gabai mandi :)
peristiwa baberd tumpang buang air kat balai polis :DD

1 Mac - 31 Mac 2010

Result SPM yang MEMBANGGAKAN . . 
paling pedas ' * A je ? ape die buat tak belajar ke ? '  aku ingat sampai sekrg 

 ari last pakai baju sekola ,pas result makan dekat restoran rimba pkns 

23 Mac 2010
first time keluar sama2
ade lagi gambar ni . . .


1 April-30 April 2010

 anugerah graduasi di mana aku tak pegi ,datang tunjuk muke =___= '
lepastu gerak tgk wayang :)

 17 - 19 April 2010
konvoi ke Port Dickson yang pertama kali kami buat
event paling dikenang :)


1 May - 31 May 2010 

 hari guru di sekolah ,tolong junior buat dikir ,kitrg lepak

ouh . .
dan dengan xdapat UPUnye . . .
xbnyak yg berlaku ,joging badminton tido makan . .

1 Jun - 30 jun 2010 

 akad nikah di masjid wilayah persekutuan :) aku bermalam kat umah boy ni ! :D

boleh kate sebagai MHC Catering r .2 hari beturut turut :)
alhamdulillah dapat rm200 syukur :)
bermalam di umah boy dgn tak tido mlm sbb tgk england vs usa perh aku igt lagi ! :DD

1 Julai - 31 Julai 2010 

 meneruskan pengajian di KPTM Bangi UITM dalam bisnes study :)
masok bulan 6 tapi bnyk event dlm julai . 


 Annual Dinner pertama MHC :)

1 Ogos - 31 Ogos 2010 

tarikh 14 ogos berakhirnya satu ikatan yang terjalin dari 22 april 2007 . .
terima kasih kerana pernah hadir dalam diri ini :) 
bulan yg sangat memedihkan jiwa raga . .berlarutan sehingga Disember . . 


 iftar Jamaie bersama member KPTM

bulan ni aku banyak sepi . .

1 September - 30 September 2010 

 merayau 'makan' angin di bulan puasa kat Taman Wetland Putrajaya 

 satu lagi event besar MHC iaitu Iftar Jamaie MHC 2010 .
sumpah kenangan kerana siap bakar mercun last kat esso .ni last kita solat terawikh ,dekat masjid besi :) kenangan derr :)

dan kerana hendak mencari ketenangan ,pada hari raya petama dan kedua aku kerje kat esso . . demi untuk melupakan kenangan hari raya dengan dia . .

 sempat beraya ke rumah boy sebelum berangkat ,dan konvoi ke KLIA bersama MHC semua :)

dan . . pemergian tanpa sepatah kata ,ibarat anjing kehilangan tuannya . .

1 Oktober - 31 Oktober 2010 

satu lagi event besar ,MHC Convoi Raya 2010

 balek lewat giler smpai ade yg pukol 4 pagi time ujan2 uh ,bakor mercun smpai bond gegar ,karok tak igt dunia ! kenangan !~ :(

FINAL EXAM 

dengan jiwa yang berkocak . . .

1 November - 30 November 2010 

kerja kat esso balik selama sebulan ,sebab cuti sem dah bermula ,takde event besar sgt kalau tak silap aku 

 lepak lepak macam biase 

1 Disember - 31 Disember 2010 

penutup kalendar 2010 diwarna warnikan dengan event MHC Paintball


dan

 Broga Trip

begitulah kesudahan episod perjalanan kehidupan aku dan kawan2 ,event last ni banyak membuka mata aku ,dan menyedarkan aku untuk kembali dekat pada Yang Esa . aku sudah Mula Tabah dan boleh menerima Hakikat .
dengan result final exam yg memberansangkan :) alhamdulillah .

semoga tahun 2011 akan membawa perubahan kepada diri aku dan menjadikan aku seorang anak yang soleh dan insan yg lebih bermanfaat kepada kawan2 dan masyarakat amin :)

ikhlas dari Kepalaayam.Blogspot.Com :)

tahniah buat Pasukan Bola Sepak Malaysia ,aku nak gerak downtown lepas ni nak hangkut sekeping due jesey ahakz ! :D

selamat datang 2011 dan Sem 2 ! :)

Permata telah ku jumpa , H I  :) 

2 luahan hati:

tnoe said...

Selamat Tahun Baru!

mr.emi said...

asl byk aku x join nie..
nie yg jeles gler nie...
bwh skali paling aku like nie..
verrrryyyyyyy gggoooooodddddddd....