Tuesday, December 21, 2010

Menuju Puncak



anda bangun pagi ,terus sarapan nasi lemak sebungkus ,dan anda tau tau anda akan panjat bukit ?
apekah perasaan perut anda ?
kaki anda ?
otot anda ?
anda sahaja yang mampu menjawabnye .

ber ' marshall ' kan orang semenyih sendiri ,maka dengan izin Allah ,maka menjadi sudah aktiviti kami .
sebahagian daripada gambar  kami tontonkan :)


gunung tok wan celah mane ?


 asal nampak bunggul sket ,bergamba kite :)

yang banyak stop bukan orang lain ,aku jugak ;p


 oke atas tu puncak 1st .bole nampak semenyih .kuis tak .kowtt . .

akhirnyee ,sampai . .

duduk duduk ,tangkap ape yang patot tangkap ,teka peta semenyih dari atas HAHA :)
dalam 12.30 turun ,lapooo ! 


 nak manje manje ;p

make selesai .dah tu je .tapi seronok .terisi mase lapang .makan tgh ari dekat port nasi ayam paling sedap kat semenyih ,pastu duduk uma syahmi solat ,dalam pukol 2 gerak makan rojak ngan cendol kat uniten dengan din .pastu borak punye borak . baalik laa umah ,solat magrib ,edit gmbo masok gmbo dalam fb ,edit blog maka siapla post kali ini :DD


JANGAN LUPA !

Ahad 26 disember 2010 ,selepas solat magrib ,bukak tv tengok Malaysia vs Indonesia
mane yg astro ,bukak lah ,mane yg rtm ,layanla,mane yg gerak stadium ,hang bako mercun jagaa :) mana yang pegi mapley join pak imam pak bilal tu ,kasi pecah warung ! :DD
support our nation people ! 


Tanah Tumpah Darahku


3 luahan hati:

mr.emi said...

xx teringat doe amek gamba kedais nasi ayam 2 en..
stylo doe entri nie..
wa salut sama lu la beb..

F | I said...

lapo mie xigt ape dah ;p

haNiaNie :) said...

tgok gmbo2 kite plakk ! :p